Training Fast & Furious Vergaderen

Vergader de helft minder vaak en twee keer sneller met mijn vergadertraining Fast en Furious!

Mijn vergadertraining “Fast & Furious” verandert jouw vergaderingen in slechts 3 stappen die snel, kort en efficiënt zijn: leer hoe je vergaderingen halveert in tijd en frequentie.

Fast & Furious Vergader Training

trippadvies boeken (2)
Stap 1: Vergadercheck met het fast-model
Stap 2: Turbo Besluitvormingstechnieken
Stap 3: Furious Vergaderen

Leer hoe je met mijn FAST-vergadermodel de helft minder vaak hoeft te vergaderen. Met dit model kijk je snel of een vergadering echt nodig is. Daarnaast geef ik je alternatieven om informatie te delen of beslissingen te nemen. Zo vergader je alleen als het echt moet en bespaar je tijd.

Ontdek hoe je binnen 10 minuten belangrijke beslissingen kunt nemen, waar je normaal een uur over doet. Met slimme technieken en oefeningen leer je binnen no-time een ja of nee te krijgen van iedereen, zodat je snel verder kunt.

Leer hoe je vergaderingen kort, energiek houdt en de deelnemers activeert met simpele methode voor een goede agenda, duidelijke aantekeningen en nog een aantal handige tips. Zo zorg je dat je vergaderingen snel en doelgericht zijn, waardoor je meer gedaan krijgt in minder tijd, met meer energie en betrokken deelnemers.

lifesessie
vipdagtrippadvies
trippadvies-sessie1

Na deze turbo boost vergadertraining

“De beste vergaderingen zijn die waarbij de resultaten niet alleen worden gevierd, maar ook geïmplementeerd.”

Wil je ook ontsnappen aan eindeloze vergaderingen en efficiënter werken? Meld je dan vandaag nog aan voor onze Fast & Furious Vergadertrainingen en download ons gratis e-book Less is More.

Verhoog de betrokkenheid

Ben je moe van vergaderingen waar de deelnemers afgeleid zijn, passief blijven en weinig interesse tonen? Wil je de betrokkenheid van je team vergroten en ervoor zorgen dat iedereen actief deelneemt aan de discussie?

Je ontvangt praktische tools, strategieën en technieken om de betrokkenheid van deelnemers tijdens vergaderingen te vergroten. Van interactieve brainstormsessies tot teambuildingactiviteiten, deze toolkit helpt je om een dynamische en boeiende vergadercultuur te creëren waarin iedereen zich gehoord en betrokken voelt.

Boost de besluitenloosheid

Heb je genoeg van vergaderingen waar belangrijke beslissingen worden uitgesteld, consensus moeilijk te bereiken is en er weinig voortgang wordt geboekt? Wil je een gestructureerd proces implementeren voor het nemen van besluiten en ervoor zorgen dat deze besluiten worden geïmplementeerd en opgevolgd?

Je ontvangt praktische tools, richtlijnen en strategieën om effectieve besluitvorming tijdens vergaderingen te bevorderen. Van besluitvormingstechnieken tot follow-up procedures, deze toolkit helpt je om besluiteloosheid aan te pakken en vergaderingen weer productief te maken.

Stimuleer actie en uitvoering

Heb je genoeg van vergaderingen waar besluiten worden genomen maar vervolgens niet worden opgevolgd of uitgevoerd? Wil je ervoor zorgen dat besluiten tijdens vergaderingen daadwerkelijk worden geïmplementeerd en dat de voortgang wordt opgevolgd?

Je ontvangt praktische tools, follow-up procedures en accountability-mechanismen om ervoor te zorgen dat besluiten worden opgevolgd en uitgevoerd. Van het toewijzen van verantwoordelijkheden tot het instellen van deadlines, deze toolkit helpt je om de opvolging van besluiten te verbeteren en de effectiviteit van vergaderingen te vergroten.

Inspireer Creativiteit en Innovatie

Ben je gefrustreerd door vergaderingen die saai en voorspelbaar zijn, waarin dezelfde ideeën steeds opnieuw worden besproken en er weinig ruimte is voor vernieuwing en creativiteit? Wil je een omgeving creëren waarin nieuwe ideeën worden gestimuleerd en innovatie wordt aangemoedigd?

Je ontvangt inspirerende tools, brainstormtechnieken en creativiteitsoefeningen om de creativiteit en innovatie tijdens vergaderingen te bevorderen. Van ideeënstormen tot design thinking workshops, deze toolkit helpt je om de creativiteit van je team te ontgrendelen en vernieuwende oplossingen te vinden voor complexe uitdagingen.

Wat kun je verwachten

Fast & Furious Vergader Training?

Vul je gegevens in voor de Fast & Furious Vergader Training

trippadvies-programma9jpg