Hilde De Rooij

Naast het runnen van mijn unieke vergaderlocatie heb ik ook een missie om jouw vergaderingen een upgrade te geven, zodat je kortere en leukere vergaderingen hebt waar iedereen luistert en betrokken is

Mijn stijl: ‘Een klant typeerde me ooit als ‘prettig eigenzinnig’. Ik denk dat ik dat wel als een mooi compliment mag beschouwen. Mijn kracht ligt in het ‘tegendraads adviseren’. Oftewel niet bieden wat jij vraagt, maar wat jij nodig hebt.

Het Doel: Een vergaderrevolutie zonder concessies te doen professionaliteit.

fototrippadvies-hildederooij1

Laten we eerst beginnen met waarom ik zoveel passie en geloof heb dat vergaderen niet nutteloos of vervelend hoeven te zijn.

Na mijn studie Fiscale economie ben ik het bedrijfsleven ingestapt en ik heb jarenlang ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening bij verschillende grote organisaties.

Ik heb heel veel vergaderingen mogen verzorgen en heel veel vergaderingen bijgewoond. En wat mij altijd heeft onderscheiden dat ik zorgde dat iedereen zich betrokken en veilig voelde tijdens een vergadering. Ik heb zo de meerwaarde van waardevolle vergaderingen in verschillende functies mogen ervaren: kantoordirecteur, projectleider, trainer en als adviseur.

En toen dacht ik: ‘Dit zou ik toch ook voor mezelf kunnen doen?’ Ik wil graag iedereen helpen die als deel van zijn werk moet vergaderen met anderen. Echter, wel op mijn ‘tegendraadse’ manier.

Vrijwilligerswerk

Naast mijn werk zet ik me graag belangeloos in voor anderen en is vrijwilligerswerk een vast onderdeel in mijn werkweken. Van simpel weg handen uit de mouwen tot bestuursfuncties.

En er is meer!

Er is natuurlijk meer dan alleen werken. Ik houdt enorm van reizen, samen met mijn man en dochter. Daarnaast rommel ik graag in de tuin bij mijn kippen. Ik kan ook volop genieten van een avond gezelligheid met vrienden. Geef me een goed glas wijn en een bord met lekker eten en ik ben helemaal in mijn element!

Less is More

De VergaderGids
Minder vergaderen Meer bereiken

Boordevol tips over hoe je jouw vergaderingen kunt upgraden naar kortere, leukere vergaderingen waar iedereen luistert en betrokken is.