Hilde De Rooij

Ik help ondernemers meer rust en voldoening te krijgen. Door focus op je ideale klant.

Mijn stijl: ‘Een klant typeerde me ooit als ‘prettig eigenzinnig’. Ik denk dat ik dat wel als een mooi compliment mag beschouwen. Mijn kracht ligt in het ‘tegendraads adviseren’. Oftewel niet bieden wat de klant vraagt, maar wat hij nodig heeft.

Het Doel: Het beste uit jezelf en je onderneming halen.  

fototrippadvies-hildederooij1

Laten we eerst beginnen met waarom ik zoveel passie en geloof heb in meer uit jezelf en je onderneming te halen.

Na mijn studie Fiscale economie ben ik het bedrijfsleven ingestapt en ik heb jarenlang ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening bij verschillende grote organisaties.

Ik heb duizenden klanten gesproken. Ik heb honderden medewerkers mogen helpen ontwikkelen. En wat mij altijd heeft onderscheiden was het beste uit mezelf en een ander halen, in gesprek te blijven met de klant en te blijven genieten. Ik heb zo de meerwaarde van ontwikkelen in verschillende functies mogen ervaren: kantoordirecteur, projectleider, trainer en als adviseur.

En toen dacht ik: ‘Dit zou ik toch ook voor mezelf kunnen doen?’. Ik wil graag ondernemers helpen om meer uit zichzelf en hun onderneming te halen. Echter, wel op mijn ‘tegendraadse’ manier en niet meer voor een grote organisatie maar juist voor mkb, korte lijnen en no nonsens.

Vrijwilligerswerk

Naast mijn werk zet ik me graag belangeloos in voor anderen en is vrijwilligerswerk een vast onderdeel in mijn werkweken. Van simpel weg handen uit de mouwen tot bestuursfuncties.

En er is meer!

Er is natuurlijk meer dan alleen werken. Ik houdt enorm van reizen, samen met mijn man en dochter. Daarnaast rommel ik graag in de tuin bij mijn kippen. Ik kan ook volop genieten van een avond gezelligheid met vrienden. Geef me een goed glas wijn en een bord met lekker eten en ik ben helemaal in mijn element!

Gratis E-Book

"Ideale klanten vinden, hebben en houden"

Boordevol tips over hoe je een doeltreffende bedrijfsstrategie ontwikkelt waarmee je werkt met de klanten waar je energie van krijgt.