Skip to content

Mark Bauman (BusinessCenter Telecom)

Ik had behoefte aan een praktische aanpak om zo inzicht te krijgen in één van mijn bedrijfsprocessen. Ik wil namelijk een aantal zaken in mijn onderneming verbeteren. Alleen door de waan van de dag lukt het me steeds niet om hier zelf mee aan de slag te gaan. Dit was dan ook voor mij de aanleiding om een sessie met Hilde in te plannen.

Deze sessie heeft er voor gezorgd dat ik met rust en focus aan mijn onderneming heb kunnen werken. Het is prettig om te sparren met iemand, zo krijg je nieuwe inzichten en ideeën.  Ik heb inzicht gekregen in mijn bedrijfsproces zodat ik zie waar verbeterpunten zijn maar ook wat binnen het proces juist goed gaat. Daarnaast heeft het zoeken naar oplossingen en verbeteringen, meteen meer tijd en geld opgeleverd voor langere termijn. Wie wil dit nu niet?

Weten hoe ik jou kan helpen?

Kom dan snel in contact en ik leer je hoe je jouw klant de beste service kan geven.