Skip to content

Joost van Rooij (Judoc Corporate Finance)

Persoonlijk vind ik het enorm belangrijk om te blijven leren en groeien.
De investering in een strategiegesprek met Hilde en Mandy is het meest waardevolle wat ik voor mezélf heb gedaan. Het voelde direct vertrouwd en oprecht.
Door hun scherpe vraagstelling en inspiratie ontdekte ik nieuwe groeimogelijkheden voor mijn bedrijf. Ook werd duidelijk dat het me aan rust en focus ontbrak, om deze nieuwe ideeën logisch vorm te geven. Reden voor mij om in hun businesstraject te stappen.

De combinatie van persoonlijke coaching én praktische bedrijfsstrategieën, kan ik met recht een succes noemen.
Bij de start van het traject brachten ze mij direct terug naar de essentie: Wat wil ik nu echt en wat is wezenlijk belangrijk voor mij? Ik werd mij nog bewuster van de waarden die ik wil uitdragen en welke klanten en diensten hier werkelijk bij passen.
Mijzelf centraal mógen stellen, was het allerbelangrijkste. Als ik happy ben, is mijn toegevoegde waarde voor mijn klant uiteindelijk veel groter. 

Daarnaast kreeg ik concreet inzicht in de klantreis van Judoc, zodat ik nu nog meer waarde kan bieden op de juiste momenten aan de juiste klanten.
Ik heb handvatten gekregen hoe ik waardevolle bedrijfsinformatie (input van klanten) kan benutten om zo nog een hogere kwaliteit en klantvriendelijkheid te bieden. 

Het traject heeft voor een echte mindset shift gezorgd. Ik kan meer vrij van geest áán mijn bedrijf werken. Ik benut mijn werkbare uren veel effectiever en zeg nee tegen vraagstukken die mij minder voldoening geven. Hierdoor  heb ik juist meer tijd en energie voor strategische advisering.

De aanpak van Hilde en Mandy is uniek, verrassend, uitdagend, veilig en diepgaand. Het is anders dan al die andere trainingen die ik heb gevolgd. Een echte aanrader!

Weten hoe ik jou kan helpen?

Kom dan snel in contact en ik leer je hoe je jouw klant de beste service kan geven.