Skip to content

Welke koers ga jij varen?

Je jaardoel is weer klaar voor 2022. Je hebt helder waar je naartoe wilt komend jaar.

Maar een grote valkuil van veel ondernemers (uit ervaring van mijn trajecten met ondernemers), is dat wanneer je niks gaat plannen er ook vrij weinig van terecht komt, je verliest de focus, je werkt inefficiënt. Conclusie je besteed je tijd niet aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Om je jaardoel te realiseren zijn er heel veel hulpmiddelen van excel bestanden, agenda’s, flip-overs noem het maar op. Conclusie er is niet één holy grail, je moet gaan kijken welke methode voor jou werkt.

Maar eentje die wel van toepassing is op iedereen. Als je helder hebt waar je naartoe wilt, ga dan uitwerken hoe je dat realiseert.

Denk je nu bij jezelf, dit werkt niet voor mij. Durf dan eerlijk te zijn, werkt het nu wel?! Elke dag geleefd worden, tijdsdruk ervaren, ontbreken van plezier, aandacht geven aan de verkeerde dingen.

Dus wil jij je jaardoel realiseren en het anders gaan doen, pak dan zèlf de regie!

Maar blijft het lastig om dit ijkpunt te vinden en kan je wel wat hulp gebruiken neem dan contact op met mij. Dan kijken we samen hoe we ervoor zorgen dat jij je plannen met plezier realiseert én met rust en voldoening onderneemt.

Ps foto is van een vakantie in Brazilië

Herken je dit?

Kom dan snel in contact en ik leer je hoe je jouw klant de beste service kan geven.