VIP Dag

Onweerstaanbaar zijn voor je ideale klanten

Kies je ideale klanten hierdoor ga je samenwerken met mensen die dicht bij je staan en waar jij energie van krijgt. Én ontwerp je ideale dienst zodat je van grotere betekenis kunt zijn. 

Gebruik je bestaande klant als bron van bedrijfsinformatie.

Staat jouw uitdaging in dit lijstje?

Dan is mijn VIP dag een geschikte keuze voor jou

Deze VIP dag kenmerkt zich door exclusieve aandacht een zeer praktijkgerichte aanpak.
Zo krijg je inzicht in waar jouw onderneming staat op het gebied van je (ideale) klantenrelaties zodat je precies weet waar je moet beginnen om de volgende stap te zetten. Ook gaan we aan de slag met hoe je meer tijdwinst, bedrijfsinformatie en plezier kan ervaren door het inzetten van je bestaande klanten, Immers een nieuwe klant binnenhalen is veel tijdrovender en wel 5 tot 10 keer duurder dan een bestaande klant behouden.

lifesessie
vipdagtrippadvies
trippadvies-programma6jpg

Wat ga je leren bij deze VIP dag

"Benut de relatie met je bestaande klant en ben zo onderscheidend!"

Hoe meer jij vanuit jouw visie en voorwaarden je dienst verleent, hoe meer jij de regie pakt en je expertpositie vergroot. 

Hoe gaan we te werk en wat krijg je?

Kick off sessie

Als start een kick off sessie. Dit is een gesprek (telefonisch of via beeldverbinding) van 60 minuten. In dit gesprek kijken we waar je als ondernemer nu staat, waar je tegenaan loopt en waar je naartoe zou willen.  Op basis van bovenstaande bevindingen plannen we samen de VIP dag in.

VIP Sessie

De VIP sessie van een dagdeel helpt je de nodige inzichten te verwerven ten aanzien van de kracht van ideale klanten beter te begrijpen om zo meer rust, voldoening en plezier te ervaren. 

Deze VIP sessie betekent dat je met een andere bril kijkt naar je onderneming. Je gaat aan de slag met blokkades en ontdekt hoe je uitdagingen aangaat. Dit alles om het beste uit jezelf en je onderneming te halen.

Daarnaast krijg je:

Klantentips

Om daadwerkelijk verandering te realiseren én extra blije klanten (fans) te krijgen is het van belang om de verschillende onderwerpen die we bij de VIP dag hebben besproken onder de aandacht te houden. Dat ga ik voor je doen! Vier weken lang ontvang je een wekelijkse prikkel die je helpt om meer even stil te staan bij de onderwerpen die wij besproken hebben. Voorbeelden zijn verdiepingstips, quotes, checklists…

Extra coachsessie na de VIP sessie

Tijdens deze coach sessie (telefonisch of via beeldverbinding) van 60 minuten is er ruimte om je voortgang door te nemen met betrekking tot de onderwerpen uit de VIP sessie en deze naar de praktijk te vertalen en krijg je heldere feedback. Zodat je weer de volgende stap kunt zetten naar de relatie met je bestaande klanten.

Interesse?

Laten we dan vrijblijvend kennismaken.

trippadvies-programma9jpg