Kies een op maat gemaakt thema

Werken aan een zakelijk zeer succesvolle toekomst? 

Kies dan voor een op maat gemaakte sessie wat naadloos aansluit op
jouw persoonlijke behoefte als het gaat om: 

Strategische bedrijfsvoering
Effectief inrichten van jouw bedrijfsprocessen 
Meer halen uit je bestaande klantrelatie

Mijn visie. Werk met alles wat er al is! Gebruik je bestaande klant en bestaande processen als bron van waardevolle bedrijfsinformatie.
trippadvies boeken (2)

Staat jouw uitdaging in dit lijstje?

Dan is mijn sessie een geschikte keuze voor jou

Deze sessie kenmerkt zich door exclusieve aandacht en een zeer praktijkgerichte aanpak.

Zo krijg je inzicht in waar jouw onderneming staat op het gebied van het door jouw gekozen thema. Hierdoor weet je precies waar je moet beginnen om de volgende stap te zetten, thema’s kunnen zijn: 

Hoe richt ik efficiënt een bepaald bedrijfsproces in.
Hoe zorg ik dat mijn toegevoegde waarde voor mijn klant groter wordt.
Hoe kan ik meer vanuit mijn visie mijn dienst verlenen.
Hoe kan ik beter resultaat behalen door het inzetten van bestaande klanten.

lifesessie
vipdagtrippadvies
trippadvies-sessie1

Wat ga je leren bij deze
sessie

"Benut de relatie met je bestaande klant en ben zo onderscheidend!"

Hoe meer jij vanuit jouw visie en voorwaarden je dienst verleent, hoe meer jij de regie pakt en je expertpositie vergroot. 

Hoe gaan we te werk en wat krijg je?

Kick off sessie

Als start een kick off sessie. Dit is een gesprek (telefonisch of via beeldverbinding) van 30 minuten. In dit gesprek kijken we waar je als ondernemer nu staat, waar je tegenaan loopt en waar je naartoe zou willen. Op basis van bovenstaande bevindingen plannen we samen de  sessie in.

Sessie

De sessie van 1,5 uur helpt je de nodige inzichten te verwerven ten aanzien van het door jouw gekozen thema. Om zo meer rust, voldoening en plezier te ervaren. 

Deze sessie betekent dat je met een andere bril kijkt naar je onderneming. Je gaat aan de slag met blokkades en ontdekt hoe je uitdagingen aangaat. Dit alles om het beste uit jezelf en je onderneming te halen.

Daarnaast krijg je:

Klantentips

Om daadwerkelijk verandering te realiseren én extra blije klanten (fans) te krijgen is het van belang om de verschillende onderwerpen die we bij de sessie hebben besproken onder de aandacht te houden. Dat ga ik voor je doen! Vier weken lang ontvang je een wekelijkse prikkel die je helpt om meer even stil te staan bij de onderwerpen die wij besproken hebben. Voorbeelden zijn verdiepingstips, quotes, checklists…

Extra evaluatie gesprek na de sessie

Tijdens dit evaluatie gesprek (telefonisch of via beeldverbinding) van 60 minuten is er ruimte om je voortgang door te nemen met betrekking tot de onderwerpen uit de sessie en deze naar de praktijk te vertalen en krijg je heldere feedback. Zodat je weer de volgende stap kunt zetten binnen je ondernemerschap.

Interesse?

Laten we dan vrijblijvend kennismaken.

trippadvies-programma9jpg