Skip to content

Nieuwe keuken deel 1

Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit een nieuwe keuken gekocht, dus ik had geen idee waar ik moest beginnen. Onze klantreis begon. Welk bedrijf kies je nu uit die duizenden bedrijven die allemaal keukens aanbieden?

We hebben goed rond gevraagd bij anderen en op basis daarvan onze keuze gemaakt. Hier een mooi voorbeeld van een klant die zich goed voelt bij een bedrijf, een echte fan en die met plezier reclame voor het bedrijf maakt!

Contact opgenomen met het betreffende bedrijf, vriendelijk te woord gestaan en een afspraak gemaakt. Ik was echt blij verrast toen ik kort daarna een bevestiging ontving van de afspraak. Er stond goed uiteengezet gezet wat we zouden gaan bespreken en wat de tijdsduur van de afspraak zou zijn, namelijk 2 tot 3 uur. Als leek dacht ik namelijk ik ga even voor een uurtje naar dat bedrijf en sta dan weer buiten. Top zo komen we niet voor verrassingen te staan.

De dame die met ons de afspraak had stond al op ons te wachten om ons te verwelkomen. Heel erg professioneel en welkom voelde het. We hadden nog niet eens om tafel gezeten voor de keuken maar mijn hart hadden ze al een beetje veroverd.

Het gesprek was prima, er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd meegedacht. De keuze om dit bedrijf te kiezen voor het plaatsen van de keuken was al snel gemaakt.

Als extra werd ons tijdens het gesprek bitterballen aangeboden, het was tenslotte vrijdag middag. Hoe tof is het om zo iets onverwachts te doen voor je (klant) en hiermee een glimlach op het gezicht te toveren.

We kregen de overeenkomst en daarbij een overzicht welke stappen er allemaal volgen naar het plaatsen van de keuken. Echt helemaal top dat je als klant meegenomen wordt in de klantreis.

Hebben we nu de goedkoopste keuken gekozen of de beste keuken, nee waarschijnlijk niet en er zullen ongetwijfeld honderden bedrijven dezelfde kwaliteit bieden. Maar onze keuze is mede bepaald door hoe wij behandeld zijn als klant en hoe goed wij ons bij dit bedrijf voelen…

Heb jij als ondernemer ook klanten die zich goed voelen bij jouw bedrijf en met plezier reclame voor je maken??

Herken je dit?

Kom dan snel in contact en ik leer je hoe je jouw klant de beste service kan geven.