Skip to content

Ik begin wanneer het rustiger is

Veel van mijn klanten willen makkelijker, sneller of beter werken. Kortom met meer rust, vrijheid en plezier ondernemen.

Veel van mijn klanten geven toe dat ze hier weinig of nóg erger geen tijd voor vrijmaken.

Waarom:
Ik begin wanneer het rustiger is. Veelal is dat nooit het geval.
Het levert niet direct geld of tijdwinst op. Misschien niet direct maar op langere termijn gaat het je zoveel meer opleveren.
Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik wel en wil je hier graag bij helpen.

De afgelopen weken heb ik weer ondernemers mogen ondersteunen. Eén daarvan is Ellis Oosterbroek advocaat en mediator arbeidsrecht. We zijn aan de slag gegaan met optimalisatie van één van haar bedrijfsprocessen.

In haar stijlvolle kantoor in Laren en onder het toeziend oog van Labradoodle Bonito hebben we mooie resultaten geboekt en dat alles binnen 2 uur!

Ellis zorgde voor de inhoudelijke kennis en ik hielp haar om tot de echte kern van het probleem te komen. Want we hebben niet alleen gekeken naar proces optimalisatie maar ook wat er nu écht nodig voor haar en haar bedrijf om het beste resultaat te behalen.

Deze sessie heeft de volgende inzichten/verbeteringen opgeleverd.

Baseer je prijsstelling niet op aannames. Durf te vragen wat je waard bent.
Houdt rekening met alle tijd van jouw arbeid in je prijsstelling. Hier hoort bijvoorbeeld ook bij het bijhouden van vaktechnische kennis, het doen van je administratie ect.
Realisatie van tijdwinst door intake gesprekken anders in te richten.

Kortom 2 uur met rust en focus aan je bedrijf te werken levert meteen meer tijd en geld op voor langere termijn!

Merk je dat jij soortelijke vragen hebt en daar eens over zou willen sparren. Stuur me dan gerust een berichtje. Ik help ondernemers zoals jou over drempels heen te stappen, nieuwe inzichten te krijgen zodat je met meer rust vrijheid en plezier onderneemt.

Herken je dit?

Kom dan snel in contact en ik leer je hoe je jouw klant de beste service kan geven.