Skip to content

Geef je wel de juiste oprechte aandacht aan je klanten

Ik ontving rond de feestdagen van mijn vermogensadviseur van de bank een handgeschreven kaart. Hartstikke mooi gebaar. Alleen zit ik niet op deze vorm van aandacht te wachten.

Ik heb namelijk al meer dan 1,5 jaar niets vernomen van hem om eens te sparren over mijn vermogenspositie. Geen gesprek, geen telefoontje, geen mailtje om bij mij na te vragen of alles nog naar wens verloopt. Ik wil gewoon aandacht als klant, los van het feit dat ik hier ook voor betaal.

Is het niet veel beter dat je eerst eens aan de basis gaat werken, namelijk de interactie met je klanten bij jouw klantreis? Als je dat op orde hebt is zo’n gebaar als een handgeschreven kaart wel een kers op de taart.

Herken je dit?

Kom dan snel in contact en ik leer je hoe je jouw klant de beste service kan geven.